0 Kudos

john doe

About Me

5 Android App Development Succes Mantra att komma ihåg


Apputveckling - Google Play Butik reglerar lösenn för högsta appnedladdningar och det är vanligt för apputvecklingsföretag att genomföra projekt med plattformen ensam i åtanke. Vi kommer med 5 Android App Development Success Mantras att komma ihåg.

Känn din marknad

Även om det högsta antalet nedladdningar av mobilappsändningar uppträder på Android, hämtar iOS-apputvecklare större vinster i monetära termer. Detta kan ses som ett proffs och ett samtal och om det är värt att starta din applikation på Android beror helt och hållet på de intäktsgenereringstekniker du planerar att använda. Gratis appar gör sina pengar från inköp, annonser och betalad uppgradering. Naturligtvis exponerar Android din ansökan till en större användarbas globalt, så det är en stark punkt till fördel för plattformen, speciellt om din app är avsedd för regional användning.

Ansvarig för skärmstorlek

Android är en öppen källplattform, varför skärmstorleksvariationen inte är begränsad till smartphone och tablettformen ensam, men expanderar för att täcka de olika mobila telefonerna som är byggda med operativsystemet. Så det är mycket viktigt att din ansökan kan garantera en enhetlig upplevelse över de olika skärmstorlekarna.

Språkstöd

Som vi har nämnt har Android en global smak som till stor del beror på sin öppna källans natur och enkel åtkomst. Därför måste du vara beredd att göra din ansökan tillgänglig på de regionala språken i de länder där Android har en bra marknadsnärvaro för att verkligen kunna trycka på en global marknad.

Det är inte iOS- klon inte

En gemensam kostnads- och tidsbesparingsåtgärd som Android app-utvecklare använder är att replikera iOS-appdesign och användbarhetsstandarder för Android-plattformsversionen av programmet. Vissa vanliga iOS-appfunktioner som återanvänds och komprometterar Android App-upplevelsen använder statiska flikar längst ner, med rundade rektanglar för appikoner, högerkärl i listor och och på skärmknappen.

Offline fungerar såväl som online

Appar som ger en konsekvent prestanda i offline- och online-läge har säkert en kant eftersom det gör att användaren kan fungera även när de förlorar internetanslutning. Om inte alla funktioner gör det möjligt för vissa nyckelfunktioner att fungera lika bra i offline-läge så att användarna inte är frustrerade.

En ergonomisk design och intuitiva funktioner är ryggraden i någon bra applikation och med Android och dess mångfacetterade enheter blir det ännu viktigare att vara uppmärksam på dessa.

Förstå publiken och det syfte som din ansökan ska tjäna innan du tar studien för att utveckla appen. Oavsett om det är lokalt eller globalt, kommer Android alltid att vara plattformen som beror på att din app lyckas bland den större befolkningen.

Communities
Badges
Fans

Comments